Over

Op 8 maart 2023 is het Internationale Vrouwendag. Een dag in het teken van strijdbaarheid van en solidariteit tussen vrouwen wereldwijd.

Theaterfestival Boulevard en MINOUX willen deze dag (nieuw) leven in blazen in ’s-Hertogenbosch. Minou Bosua doet dat vanuit haar vraag: wat betekent 8 maart anno nu voor Bosschenaren? Wie zijn, zogezegd, de Amazones van Den Bosch? Boulevard verdiept zich in het feminisme en wil ook weten hoe dit onderwerp leeft in de stad. Op 8 maart en tijdens Boulevard vorig jaar nodigden we al mensen uit om na te denken over de vraag: Wat valt er in onze stad te vieren? Waar valt voor te strijden? Een veelheid en grote diversiteit aan thema’s kwam terug.

Internationale Vrouwendag ‘s-Hertogenbosch is een dag vol activiteiten georganiseerd door Bossche organisaties. Van sportschool tot Huis73 en van ontmoetingsplaats tot school, ruim 30 activiteiten zijn georganiseerd om deze bijzondere dag te vieren. Nieuwsgierig geworden? Klik op deze link om de volledige agenda te bekijken.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close