Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maandelijkse Zoom bijeenkomst Studio BREI

8 maart @ 19:30 - 21:00

Gratis

Het samen creëren van een kunstwerk staat bij Studio Brei centraal, de grote brei community die inmiddels door heel Nederland verspreid is, werkt, zoekt en creëert altijd op verschillende manieren mee aan de projecten.

Studio Brei maakte de afgelopen jaren een aantal projecten gericht op jeugd, maar voor dit project staan de vrouwen die breien zelf centraal. Met het vrouwelijke oerbeeld ‘de venus van willendorf’ een vruchtbaarheidsbeeldje van ongeveer 22000 jaar oud – als mascotte starten regisseur Anne Maike Mertens en vormgever Bibi Trompetter een theatraal onderzoek naar de scheppende kracht van de vrouw. Op welke manier beïnvloedt de vruchtbare periode het vrouw zijn? Het beeldje, waarbij billen, dijen, buik, vulva en borsten voluptueus zijn afgebeeld, wordt ook wel gezien als lustopwekker, zelfportret, of moedergodin. Genoeg thema’s voor Studio Brei om mee aan de slag te gaan en om samen met grote groep breiende vrouwen in te duiken.

Studio Brei zoekt vrouwen die een gebreid beeldje willen maken en hun verhaal willen delen over hun vrouw zijn. De beeldjes, geïnspireerd op het oeroude vruchtbaarheidsbeeld, zullen van restjes wol gemaakt worden.

Vanaf 8 maart kun je jezelf aanmelden voor de maandelijkse brei-avonden op 3 april, 1 mei, 5 juni en 5 juli.

Gegevens

Datum:
8 maart
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://studiobrei.nl/

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Studio BREI

Geef een reactie

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close