Startbijeenkomst Internationale Vrouwendag

We kijken terug op een warme ochtend waarin we met ruim 50 aanwezigen genoten van een heerlijk ontbijt, het werk van de Syrische kunstenaar Eyad Dawara bewonderde en tijdens het tafelgesprek de wens uitspraken voor een feministische mars in Den Bosch op 8 maart 2024. Bekijk hieronder de foto’s van de startbijeenkomst in de Verkadefabriek.

Bossche media was tevens aanwezig tijden de bijeenkomst. Zo schreef Brabants Dagblad een artikel over de bijeenkomst en maakte DTV tevens een item.

Aansluitend op de bijeenkomst gingen Anja van Hout en Jolanda van Gool in hun podcast: De Brabantse Pot-cast in gesprek met Minou Bosua over de betekenis van 8 maart anno nu en de betekenis van deze dag voor queer vrouwen. De aflevering van de podcast is terug te luisteren via o.a. Spotify.

Foto’s: Karin Jonkers

Geef een reactie

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close